Winkelmandje - 0.00
Logo
Blog
Fusion wijn / Sparkling bubbels wijn
CTW

Fusion wijn / Sparkling bubbels wijn

Met de Fusion heeft Spanje opnieuw een unieke wijn gelanceerd. Naast de vele prima stille wijnen, de sherry en de cava is er sinds een aantal jaren Fusion wijn. Een concentraat uit grapefruit sap met een extractie van alle componenten, behalve glucose, fructose en water. Het unieke in de wijn zit natuurlijk in de verkleuring en golvende bewegingen in de fles. Nadat de fles niet meer draait, ontstaat er een mooie glinstering in de fles. Dit blijft ook zo als de wijn in de glas wordt geserveerd. De smaak van de wijnen zijn tropisch fruitig en amoureus zoet.

Het merk Mavam wordt door CTW rechtstreeks geïmporteerd en wij zorgen voor de distributie en verkoop van dit merk. Mavam kent een aantal smaken die al redelijk bekend zijn, Fortune, Glacier en Vulcano. Daarnaast hebben we drie nieuwe smaken, waaronder de Tentation, Beach en Magic.

Deze bubbel wijn is beschikbaar met alcoholpercentage van 9%, cocktail wijn 5,5% en een alcoholvrije wijn.

Mavam staat synomiem voor delicatesse, exclusiviteit en glamour. De wijn is bij uitstek geschikt op feesten en evenementen, maar ook op een terras en privé te nuttigen.

De belangrijkste druif variëteit is de witte Macabeo, een sterke druif dat vaak gebruikt wordt voor mousserende wijnen, zoals Cava. De Macabeo zorgt ook voor behoorlijk goede witte wijnen dat bij voorkeur jong gedronken wordt. De 2e druif die we gebruiken, is de Moscatel dat zorgt voor de zoetigheid en aroma’s. In de Glacier herkennen we de typische muskaat aroma in de geur en smaak.

Met de Macabeo en Moscatel hebben we dus uitstekende bestanddelen voor onze Fusion. De Mavam Fusion is een echt kwaliteitsmerk, waarbij de wijn ná het openen zeker een aantal dagen dezelfde kwaliteit produceert. Maar ja, een wijn zo lang open laten staan, komt niet vaak voor, maar toch voor de single wijndrinker biedt dit uitkomst.

Mavam Fusion is een merk met beide voeten op de grond, bescheiden in zijn vorm, maar sterk in kwaliteit.

“decir que Sí Mavam Gold Fusion!”

 

 

 

Categories: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

CTW International fine wines

Chamber of Commerce Kvk 52422267

Company e-mail

mail@ctwfinewines.com

By Phone

+31 6 237 455 93

Visitors Location

Damars Wijnshop, Vrouwenstraat 4a, 1811GA Alkmaar