Winkelmandje - 0.00
Logo
Blog
Damars Wijnshop
CTW

Damars Wijnshop

Wijnwinkel

Damars Wijnshop is een wijnwinkel in wijn en delicatessen. Sinds 1 juni 2023 hebben wij een nieuwe locatie op de Vrouwenstraat 4a 1811GA te Alkmaar. Hier verkopen wij wijn en delicatessen. Wij hebben deels eigen import en deels samenwerking met partners. Onze delicatessen bestaan uit Siciliaanse Cannoli, Griekse biologische olijfolie, Engelse glutenvrije lemoncurd en chutney, jam met likeur, fudge in kleurrijke blikverpakking met smaken als zeezout en whiskey, vegan fudge en meer. Daarnaast hebben wij ook alle 500 series over koken en eten. Wij hebben naast onze wijnen tevens een behoorlijk assortiment aan biologische wijn.

Damar heeft de wijnen geselecteerd op smaak, prijs en kwaliteit. Hierbij hechten wij veel waarde aan een warme en langdurige relatie met onze leveranciers. Ten tweede is het productieproces alsmede de aandacht voor het milieu een rol.

Openingstijden:

U bent van harte welkom om onze winkel te bezoeken. Damars Wijnshop is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag, echter is de wijnwinkel open tot 17.30 uur, andere dagen tot 18.00 uur.

Categories: , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

CTW International fine wines

Chamber of Commerce Kvk 52422267

Company e-mail

mail@ctwfinewines.com

By Phone

+31 6 237 455 93

Visitors Location

Damars Wijnshop, Vrouwenstraat 4a, 1811GA Alkmaar