Winkelmandje - 0.00
Logo
Page
Disclaimer
CTW

Verzenden van berichten

Voor alle informatie die wij zenden via email, telefoon (mobiel), post of fax, facebook, instagram, linkedin en overige vormen van Social Media zijn wij nimmer aansprakelijk, indien blijkt dat daar onbedoelde of foutieve gegevens bevatten. CTW is nimmer aansprakelijk voor toegezonden post met een niet te verklaren inhoud en waarvan de inhoud niet afkomstig is van CTW.

Alle verzonden informatie is uitsluitend bedoeld voor de persoon of eenheid aan wie het is gericht en kan vertrouwelijk en/of bevoorrecht materiaal bevatten. Elke bespreking, verdere verspreiding of ander gebruik van, of het voeren van welke actie ook met betrekking op, deze informatie door personen of eenheden buiten de voorgenomen ontvanger zijn verboden. Indien u niet degene bent aan wie deze informatie is gericht, wordt u vriendelijk verzocht de afzender te contacteren en het materiaal van elke computer te schrappen.

CTW aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onjuiste, onvolledige dan wel ontijdige overbrenging van de inhoud van een verzonden email, noch daarbij overgebrachte virussen.

 

Website

CTW stelt het belang van verstrekte relevante informatie, maar is nimmer verantwoordelijk voor onjuistheden of het niet doorgaan van workshops, wijnproeverijen of andere activiteiten die vermeld staan op de website. Ondanks dat CTW veel zorg besteed aan de teksten en foto’s op de website kan CTW op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld over de juistheid en volledigheid van de inhoud.

CTW behoudt zich het recht om prijsverhogingen door te voeren, ook al staan de nieuwe prijzen nog niet vermeld op de website.
CTW is eigenaar van de logo´s, namen, teksten, foto’s en alle andere materialen en artikelen die vermeld staan op de website. Op geen enigerlei mag informatie of gegevens door derden  gebruikt worden die vermeld staan op de website van CTW. Alle beschikbare informatie op de website en op briefpapier mogen niet worden gebruikt door derden of onbevoegden, worden gekopieerd, verveelvoudigd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar van CTW.

 

E-mailbericht

CTW houdt zich het recht om niet te reageren op onduidelijke en incomplete e-mailberichten via de mail of via onze websiteformulier. CTW behoudt het recht om melding te doen van spam of fake berichten aan de daarvoor bestemde erkende instanties.

Contact

CTW International fine wines

Chamber of Commerce Kvk 52422267

Company e-mail

mail@ctwfinewines.com

By Phone

+31 6 237 455 93

Visitors Location

Damars Wijnshop, Vrouwenstraat 4a, 1811GA Alkmaar