Winkelmandje - 0.00
Logo
Page
Betalingscondities
CTW

Betalingscondities

We gaan ervan uit dat u bij een bestelling of order de algemene voorwaarden heeft gelezen en akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Deze kunt u vinden onderaan bij elke pagina.

CTW International hanteert flexibele betalingscondities voor horeca, retail, verenigingen, Mkb bedrijven en ook particulieren hoeven bij levering niet direct cash of met pin te betalen. Bij een order of bestelling krijgt u van ons een factuur of kwitantie van betaling.

Ondanks dat er een uiterlijke betalingstermijn vermeld staat, weten wij het zeer te waarderen als u binnen gestelde termijn betaald of zelfs per directe overschrijving. Wat dat betreft, geldt hetzelfde principe als u inkopen doet in de stad of u gaat naar een winkel, waarbij u direct betaald.

Bij een overschrijding, krijgt u van ons altijd melding (via de mail of app) dat de betalingstermijn is vervallen. Ondanks de vele goede betalers en vaste klantenkring moeten wij helaas streng zijn. Wij dragen zorg voor een goede levering, wij verwachten een betaling binnen gestelde termijn.

Wij wensen u een amusante wijndegustatie toe!

Contact

CTW International fine wines

Chamber of Commerce Kvk 52422267

Company e-mail

mail@ctwfinewines.com

By Phone

+31 6 237 455 93

Visitors Location

Damars Wijnshop, Vrouwenstraat 4a, 1811GA Alkmaar