Winkelmandje - 0.00
Logo
CTW
Over ons
CTW

CTW is opgericht door Damar Ismangil als exclusief wijnimporteur van Chinese wijnen. De afgelopen jaren is de gamma van wijnen uitgebreid met meer landen en streken uit de gehele wereld, denk daarbij aan Argentinië, Azerbeidzjan, Chili, Zuid-Afrika en diverse Europese landen. Inmiddels heeft CTW een excellente gamma aan kwaliteitswijnen. Op de pagina onze wijnhuizen ziet u de complete overzicht van wijnhuizen. Een groot deel staat bewust niet genoemd in bij onze wijnen en webshop. Veel wijnen zijn gereserveerd voor bedrijven en horeca.

De naam CTW is ontstaan uit handel met China, daar kwam bij dat de eerste klanten uit het buitenland kwamen en om dat te bevestigen is later International eraan toegevoegd.

De C staat dus eigenlijk voor CHINA (op zijn Engels uitspreken), vanaf 2014 is het assortiment flink uitgebreid met andere landen en gebieden. Hierbij wel met het oog op exclusiviteit, bijzonderheid, kwaliteit en meerwaarde op de wijnmarkt c.q. culinaire markt, want een goede combinatie tussen wijn en spijs vinden wij heel belangrijk. Dit betekent ook dat CTW een breed assortiment kan bieden aan afnemers die wijnen willen drinken en inschenken op kwalitatief hoog niveau. Dit geldt voor horeca, hotelwezen, catering, speciaalzaken en ook particulieren. Daarnaast biedt CTW bedrijven de mogelijkheid tot het geven van exclusieve wijnen aan hun relaties.

Zijn we daarbij duur? Nee, zeker niet, CTW heeft de laatste jaren hard gewerkt om een goede balans te vinden tussen prijs en kwaliteit, dat viel niet altijd mee, omdat sommige landen hogere kosten doorberekenen.

Inmiddels heeft de C een tweede betekenis gekregen, namelijk CULINARY, maar omdat Chinese wijn nu eenmaal ons kindje is geworden en wij daarbij ook agent zijn van de belangrijkste Chinese wijnhuizen laten we dat lekker staan. DUS voor onze klanten CTW International en Fine Wines (voor de excellente wijnen). We gebruiken dan ook 2 websites ter promotie van onze wijnen. www.chinatradewine.com voor wijn info uit China en www.ctwfinewines.com voor de verkoop en promotie van onze uitgebreide selectie en dienstverlening.

Door de kritische houding vallen er ook wijnen af, omdat het uiteindelijk niet voldoet aan de verwachtingen. Wijn is dan ook voor ons een dynamisch proces met het ontdekken en introduceren van nieuwe of onbekende wijnen. Ook wijnhuizen met een bepaalde traditie of achtergrond is voor ons reden om hiermee samen te werken, vooropgesteld dat de wijnen voldoen aan minimaal bepaalde kwaliteitseisen, zoals een keurmerk, lagering, rijping en dergelijke.

De inkoopprijs is voor ons dan ook minder belangrijk. Voor goede wijn mag betaald worden!

Wij wensen onze klanten dan ook een aangename degustatie toe en een smakelijke beleving!

Damar:
Wijn is een beleving en met de passie voor wijn, de rijke cultuur van onze wijnlanden, de aandacht voor de omgeving, probeer ik een verbintenis te leggen met wijn en spijs bij mensen thuis en bij personeel in de horeca.

Beleven – Anders zijn – Regie nemen – Historisch besef”

CTW fine wines is gevestigd in Almere en is wijngroothandel en wijnleverancier voor horeca, bedrijven en particulieren. Hierbij leveren wij wijn en assortimenten aan de Benelux en Duitsland.

Bezoeklocatie vanaf 15 mei 2023, Vrouwenstraat 4a 1811 GA Alkmaar, tel. 00 31 6 237 455 93.

 

CTW Wines
Waarom mensen

Wij zoeken de wijn op dat een meerwaarde is, anders is en ongewoon. Wij brengen de wijn niet naar het land, wij halen het op.

CTW Wines
kiezen voor

Wijn is een beleving en met de passie die wij delen, brengen wij de wijn dichter bij de mens.

CTW Wines
ons?!

Wij zoeken het verhaal achter de wijn en die hebben we..., van een wijn met een totale wereldproductie van 3000 per jaar, gaat een deel naar ons.

2Open For Joy

Na onze eerste kennismaking van deze wijn, was dit voor ons een Jump for Joy.

1Tradition

Typische druif, vindt haar oorspong in de Charente Frankrijk.

4Beautiful Design

Smoothly Afrikaans, we zetten Afrika op de kaart.

3Luxury

De Colombar doet het zo goed in het Kaapse land, dat we deze wijn per se wilden hebben.

6The older the better

Jong, maar rijp van smaak!

5Exclusive brand

Een absolute bewuste keuze en voor ons de nieuwe zomerwijn.

Onze rubriek "Gouleyant"

Wijn Uitgelicht!

Colombard van Cape Dreams (in het Zuid-Afrikaans Colombar)

Prachtige wijn uit de Kaapprovince gelegen in de Robertson Valley aan de Montagu heuvels.

Heerlijke toegankelijke wijn die velen lekker zullen vinden. Prima als aperitief, voor bij de lunch, visgerechten en bij goed gevulde salades.

Contact

CTW International fine wines

Chamber of Commerce Kvk 52422267

Company e-mail

mail@ctwfinewines.com

By Phone

+31 6 237 455 93

Visitors Location

Damars Wijnshop, Vrouwenstraat 4a, 1811GA Alkmaar