Winkelmandje - 0.00
Logo
Page
Testimonials/getuigenissen
CTW

Testimonials

Philip Knijff, financieel adviseur, Personal Money Scan

Amsterdam, 1 februari 2019

Vorig jaar woonde ik een presentatie van je bij en heb ik de rosé geproefd.
Met Kerst heb ik mijn eerste bestelling bij je gedaan.

Inmiddels zijn de flessen op. En ik kan je nu volledige terugkoppeling geven.
Vandaar dit testimonial.

Alle flessen zijn lekker. Ik heb ze deels zelf geproefd. En voor zover niet, dan kreeg ik een enthousiaste terugkoppeling.

Ik zal je bij iedereen aanbevelen en ook zelf bij je bestellen.

Philip Knijff

Ed Moné, directeur, Movida B.V.

Lelystad, 4 januari 2019

Dat je kundig bent met wijnen is een algemeen gegeven en steken we ook niet onder stoelen en banken. Maar dat je kennis hebt van het verzorgen van kerstpakketten was een volledig nieuw item voor ons. Je pitch was duidelijk en je was op zoek naar bedrijven die iets speciaals voor het personeel wilden doen dan de traditionele kerstpakketten met de alom oude vullingen.

We hebben je het gegund en je hebt voor ons de kerstpakketten mogen verzorgen. En we kunnen niet anders zeggen dat je dit voortreffelijk hebt gedaan. De combinatie die je had samengesteld kwam voort uit de kennis die je hebt opgedaan van de mensen zelf. Je bent in staat geweest om een nieuwe dienst te introduceren met als doel om een pakket op maat te bieden. En daar bedoel ik mee dat ieder personeelslid een pakket op maat heeft ontvangen met alleen maar kwalitatieve zeer goede producten. Producten die met zorg zijn uitgekozen en samengesteld.

Kortom, als je een tailormade kerstpakket of relatiegeschenk nodig hebt en je wilt iets unieks, dan zal ik je zeker Damar Ismangil aanbevelen.

Dankjewel voor de voortreffelijke en unieke levering.

Ed Moné

Praktijk Fysiro

Amsterdam, 20 december 2018

Beste Damar,

Je bent een man met vele gezichten! Je wijnen zijn origineel en heerlijk. Je kerstpakketten zijn grandioos.

De afgelopen week mocht ik bij verschillende van mijn opdrachtgevers een mooi kerstpakket van jou rondbrengen. Wat een complimenten kreeg ik! Het mooie is dat het ook de wijn bevatte die ik zelf zo lekker vind. Dat wist jij. Hierdoor kon ik niet alleen de opdrachtgever blij maken maar ook uit persoonlijke ervaring vertellen wat voor heerlijke wijn er bij zat.

Damar, je bent een echte wijnkenner met een grote passie voor je vak. Dat heb je wederom laten zien.

Robin van Reijgersma

Mr. Wytze J.R. Okx, advocaat bij Okx-Legal-Tax advocaten

Naarden, 14 september 2018

Deze wijntovenaar uit Soest weet steeds weer te verrassen met de meest smakelijke wijnen, die we niet terugvinden bij de Gall & Gall. Dat deze wijnen zich in een iets hoger dan bij de supermarkt maar nog steeds zeer redelijk prijssegment bevinden, wordt meer dan gerechtvaardigd door de smaak en natuurlijk de sappige uitleg en details waarmee de verkoop van de wijn in kwestie gepaard gaat. Wie wil scoren bij toch wat verwende vrienden en relaties is bij Damar aan het juiste adres. Ik heb weer een doosje bij hem besteld van een wijn die ik niet eens vooraf heb geproefd. Zo groot is het vertrouwen inmiddels!

Wytze Okx

Honeydew

Amsterdam, 26 januari 2018

Zo vlak voor kerst, ik had een aantal diners georganiseerd, kwam ik er achter dat ik geen geschikte wijn in huis had. Erg lastig als er wijnkenners komen eten. In lichte paniek neem ik contact op met CTW International Fine Wines.

Nog dezelfde dag heb jij 12 flessen wijn geleverd. Geen gewone wijn, maar super lekkere wijn. Vooral de witte wijn was volgens mijn gasten heerlijk.

Damar mijn dank is groot, ik beveel je van harte aan.

Jitske Naberman

Gea van der Horst, oprichter Architectenbureau Lokaal18b2

Naarden, 15 december 2016

Wijnen van Damar zijn altijd bijzonder, sprankelend en origineel. Dat in combinatie met Damar zijn kennis en passie en je feest, diner of proeverij kan niet meer stuk! CTW fine wines is niet zomaar wijn!

Gea van der Horst

Hans Ruinemans, ceo Business Tales B.V.

Amsterdam, 3 december 2015

De wijnproeverij op ons kantoor voor een klein, select, geïnteresseerd groepje klanten was een hele bijzondere belevenis. Damar wist op de meest bijzondere vragen een helder antwoord te geven, leerde ons beter proeven en liet ons genieten van verrukkelijke wijnen. Hoe apart om drie wijnen uit China te proeven. Het versterkte de onderlinge band en ik kreeg van alle aanwezigen na afloop complimenten over de proeverij. Van harte aanbevolen!

Hans Ruinemans

Contact

CTW International fine wines

Chamber of Commerce Kvk 52422267

Company e-mail

mail@ctwfinewines.com

By Phone

+31 6 237 455 93

Visitors Location

Damars Wijnshop, Vrouwenstraat 4a, 1811GA Alkmaar