Winkelmandje - 0.00
Logo
Blog
Wijnproeverij en proeflokaal
CTW

Wijnproeverij en proeflokaal

Wijnproeverij en proeflokaal

Apart en bijzonder

Dit zijn even de 2 woorden die ik gebruik als ik zelf aan een proeverij denk.

Met mijn bedrijf verkoop ik natuurlijk wijn, maar veel leuker is natuurlijk mensen laten genieten van wijn. Uiteraard kan dat in een restaurant, maar daar ben ik veelal niet bij en dus zoek ik contact met mensen, nieuwe en bestaande klanten (ik heb zo’n groepje die telkens terug komt).

Belevingsregisseur

Op zoek dus naar mensen die met mij mee willen door een reis van wijnvelden en onverwachte streken. Ik ben op zoek samen met jou / jullie naar die beleving van wijn. Dat is wat ik wil, mensen laten genieten, maar vooral het beleven van wijn. Niet altijd de standaard verhalen of een typische wijnlocatie, ja dat kan wel, als u dat wilt en het kan ook bij u op locatie. We kunnen ook iets anders verzinnen en u mag met mij meedenken, want het is uw beleving.

Kwaliteitswijnen

De wijnen zijn prima, want dat is het hoofdbestanddeel van een proeverij. De wijn moet goed zijn, de smaak daar ga ik eigenlijk niet over, want dat mag u zelf bepalen. Ik leg alleen iets uit, geef wat tips en ben een behulpzaam persoon tijdens uw proeverij.

Kazen en dergelijke, ja dat kan, maar we kunnen ook verder kijken dan weer de zoveelste wijn en kaasproeverij. Wel hapjes, want daar zijn we dol op en ook daar neem ik een aanvaardbaar risico om af te wijken van het wijnconcept.

Ik wil nog wel eens een witte wijn inschenken na een vier zware rode wijnen, een rode wijn uit de koelkast, een van tevoren geopende fles, want soms is dat lekkerder. Kiest u voor veilig dan doen we dat. Het is geheel aan u.

Kortom, wij willen beleven, genieten en we staan open om anders te willen zijn.

Mijn bedrijf is gevestigd in Almere, maar ik reis door heel Nederland en Vlaanderen. Ik verzorg proeverijen voor wijnclubs, commanderijen en bedrijven. Daarnaast kunnen ook particulieren bij mij terecht.

Met de wijnproeverij doe ik door het hele land en dus kom ik ook bij u in de buurt. Hierbij rekenen wij een minimumbedrag van 25 euro per persoon, afhankelijk van wijn, hapjes, locatiehuur, vervoer kan de prijs wijzigen, nogmaals alles in overleg.

Bij u thuis, op uw locatie of heel ergens (verrassend) anders.

 

Categories:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

CTW International fine wines

Chamber of Commerce Kvk 52422267

Company e-mail

mail@ctwfinewines.com

By Phone

+31 6 237 455 93

Visitors Location

Di Vinum Artem, Van Weedestraat 29, 3761 CB Soest