Winkelmandje - 0.00
Logo
Blog
CTW opent wijnwinkel in Soest
CTW

CTW opent wijnwinkel in Soest

Wijnwinkel Soest

CTW heeft afgelopen zaterdag haar eerste fysieke winkel geopend. Wijnwinkel Soest is terug te vinden in het centrum van Soest.

De winkel Soest draagt de naam Divinum Artem, wat Latijns betekent voor “Goddelijke Kunst” en vrij vertaald, “de goddelijke kunst van wijn”. Een dure naam, dat wel, maar de prijzen zijn dat niet. Als direct importeur kunnen we juist de prijzen relatief laag houden.

Het zijn natuurlijk wel kwaliteitsproducten. Dat is precies wat we willen, een beetje meer klasse in de wijn met daarbij een chique uitstraling zonder dat het veel hoeft te kosten. Geen wijn op pallets of een hele krappe winkel met daarbij een donkere look als je in de etalage kijkt. Gekozen voor ruimte, licht en ruimte voor de wijn. Gewoon een andere opzet met eigen wijnen, zodat mensen zelf kunnen kiezen naar welke winkel ze heen gaan.

Gemiddelde prijs valt reuze mee, tussen 7,50 en 20,00 euro heb je bij ons hele goede wijn. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor hele bijzondere wijnen, kost iets meer, maar is het zeker waard.

Met de wijnwinkel Soest willen we de particulier nog beter gaan helpen. Daarbij is online een goede hulpmiddel om iets op te zoeken, maar kan men (als men wil dit fysiek kopen in Soest).

Categories: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

CTW International fine wines

Company e-mail

mail@ctwfinewines.com

By Phone

+31 6 237 455 93

Chamber of Commerce

Almere Nederland - Kvk. 52422267